Paardencoaching 
voor volwassenen en kinderen

Tim ( 11 jaar)

Tim komt al eventjes bij Caballos Coaching omdat hij moeite heeft met zijn emoties te herkennen en te uiten.
Tim verteld aan het begin van de sessie dat hij ruzie heeft gehad op school en heeft gevochten. Ik zie het kind achter deze grote stoere jongen en zie dat hij enorm worstelt met zijn gevoel en gedachten. Ruzie maken is een masker een manier om die opgekopte emoties te uiten.
We kletsen even en ik laat hem contact maken met Fye. Ik wil hem laten ervaren dat ruzie maken of zelfs vechten misschien helemaal niet bij hem past.
Ik geef hem de opdracht om ruzie te maken met Fye. Daag Fye maar uit, Fye is de jongen uit je klas waar je mee hebt gevochten. Fye, normaal altijd in voor een spelletje blijft recht voor hem staan. Maakt zich groot en gaat de confrontatie met Tim aan. Ik zie dat Tim worstelt, hij probeert hem uit te dagen maar hij blokkeerd.
Hij loopt naar Fye en geeft hem een knuffel en komt vervolgens naar mij gelopen en zegt " ik wil geen ruzie maken, ik ben gewoon verdrietig"

Jasper ( 10 jaar )

"Ik heb mijn zoon aangemeld bij Caballos Coaching omdat hij zijn emoties lastig kon uiten en uit het niets heel erg boos of verdrietig kon worden. Daarnaast heeft hij moeite om aan te geven wat hij zelf het liefste zou willen. Jasper en Mieke zijn gaan werken met Fye. Hij herkende emoties bij Fye die hij zelf ook wel voelde en dit gaf hem de ruimte om hierover te gaan praten. Daarnaast leerde hij leiding te nemen bij het werken met Fye en zijn grenzen aan te geven. Jasper en Fye zijn al echte vrienden en zoeken de grens bij elkaar op wat Jasper zeker heeft geholpen bij zijn ontwikkeling. We zijn er nog niet, maar Jasper heeft al mooie stappen gezet samen met zijn vriend Fye."

Irene  ( 43 jaar )

"Ik ben nu 2 keer bij Mieke en Luke geweest. Vooral de eerste keer vond ik heel spannend. Ik zat emotioneel in een heftige tijd en was bang voor de spiegel die ik zou krijgen. Toch wist ik dat ik  dit moest doen om niet vast te lopen. Dieren heb ik altijd veilig gevonden en Mieke voelde prettig aan. Nu ik 2 keer geweest ben kan ik het iedereen aanraden. Ik heb inzichten gekregen op vaste patronen waarin ik vast liep. Ik heb het uiteraard nog niet helemaal om kunnen buigen, maar de bewustwording is er. Luke die mij duidelijk kon aangeven wat ik voelde, en zijn rust, Mieke die met bepaalde vragen bij mij dingen losgepeuterd heeft.....
Ik ben blij en trots dat ik deze stap heb gezet, om in mijn leven andere keuzes te gaan er maken waar ik weer blij van word.
Lieve Luke en Mieke,
Dank je wel"

Lindy ( 31 jaar )

"Super coaching! Mieke en Luke zijn echt twee toppers en hebben me na 2 afspraken al meer inzicht gegeven over mijn valkuilen en hoe ik hier beter mee om kan gaan."

 
E-mailen
Bellen
Info