Paardencoaching 
voor volwassenen en kinderen


Mieke 

Moeder van twee zoons en een bonusdochter, al ruim 20 jaar werkzaam in de hulpverlening waarbij de focus de laatste jaren heeft gelegen op het coachen. Net als een paard is een mens ook een kuddedier. “Wij zijn niet gemaakt om alleen te leven. Wij hebben anderen nodig om te overleven. Soms loop je even vast, loop je in een cirkeltje en heb je een ander nodig.” Op deze momenten staat Mieke graag voor je klaar samen met haar paarden.

Luke

Een prachtige Andalusiër, geboren in het warme Spanje en inmiddels verhuisd naar Tilburg. Een paard dat door zijn leeftijd de wereld nog aan het ontdekken is. Maar zoals het karakter van een Andalusiër dit betaamd doet hij dit met veel moed. Hij is lief en ziet de ander ook echt staan. Hij wil het graag goed doen en raakt een beetje van slag als hij het even niet snapt, dominant komt niet in zijn woordenboek voor. Luke heeft nu al zin om kennis met je te maken en samen de wereld te gaan ontdekken.

Fye

Een hilarisch portret met korte benen, dikke buik en een mega bos met manen en toch een mega knapperd. Fye is een knuffelkont maar kan soms ook echt ondeugend zijn en zoekt graag de grens op. De kudde op hol jagen vindt hij dan ook een echte sport. Fye is een gevoelige ruin die perfect de ander aanvoelt. Als je het aan mij vraagt is Fye voor een paard zelfs hoog gevoelig. Fye is een eerlijke partner om mee samen te werken en op ontdekkingstocht te gaan.

 
E-mailen
Bellen
Info